PL Ogólny Wątek Polski - Czyli wszystko o naszych rodzimych lolkrowach

• 🔧 Site instability resolved. You can report double-posts and broken attachments. For bigger issues, use the Technical Grievances thread.
    🇵🇦 Nuestro primer dominio localizado está en español en kiwifarms.pa. Our first localized domain is on Spanish on kiwifarms.pa.
  • Want to keep track of this thread?
    Accounts can bookmark posts, watch threads for updates, and jump back to where you stopped reading.
    Create account

Aby utworzyć miejsce dla pogawędek nie na temat powinniśmy:

• Total de votantes
    13
  • Encuesta cerrada .
dziękuję mocom nadprzyrodzonym że monitorują ten temat i obniżyły cenę Dzika do 4,50, dzięki czemu mogłem kupić zapas do końca tygodnia i zacząć testować różne smaki
brzoskffffffffinia, winogrona, kwaśne japko, kwaśne owoce obleśne i pomoarańcza
odpuściłem arbuza, classic i white
brzoskwinia poszła na pierwszy ogień, może być, doceniam brak cukru

To taki dylemat jajo czy kura bo do chinskich kreskówek gdzie mdły jak owsianka na kranówie NPC z dupy ma harem supermodelek chcących się z nim gzić ciągnie kolesi którzy nigdy ani nie byli do końca normalni, ani nie mieli szczęścia z dziewczynami.
stary no mowie ci obejrzyj generic isekai 2137 to dopiero zmienisz zdanie no mowie ci człowieku super jest

stary no mowie ci obejrzyj generic isekai 2137 to dopiero zmienisz zdanie no mowie ci człowieku super jest
Stara mówię ci Durarara!! jest dużo lepsze od Bobobo-bo Bo-bobo. A i zerknij jeszcze na Redo of Healer. Zapraszam i polecam, Nicolas Robert Rekieta.

Stara mówię ci Durarara!! jest dużo lepsze od Bobobo-bo Bo-bobo. A i zerknij jeszcze na Redo of Healer. Zapraszam i polecam, Nicolas Robert Rekieta.
1782115422296.png
ale bobobo to ty szanuj

Jak już jesteśmy przy drinkach energetycznych to Monster właśnie. I Berserk ale tego polecać chyba nie muszę?
Tak tak, wiem! KOŃ ANALNY, MIURA TO LOLIZBOK itede dajcie se siana
nie tykalem ani jednego ani drugiego

przypomnialo mi sie ze technicznie rzecz biorac muminki i pszczolka maja to tez chinskie bajki wiec czasami anime spoko git jest

w sumie mogie polecić remake piąstki gwiazdek północnych co teraz właśnie leci, sporo mogę tej wersji zarzucić ale nie to że ma odchyły od mangi, wszystko przekalkowane 1:1 więc nie brak eskplodujących kręgosłupów czy cycków

Atrás
Top Abajo