Sigue el video de abajo para ver cómo instalar nuestro sitio como una aplicación web en tu pantalla de inicio.
Nota: Esta función puede no estar disponible en algunos navegadores.
okien w domu nie macie zeby je otworzyc?Jezu Chryste jaki żar. Rachunek w tym miesiącu będzie słony bo klimy robią brrr
Ver archivo adjunto 9173418
No gdzie nie poczytasz to lokalny biznes ma trudniej i gorsze warunki - a molochy hulaj duszaCzęsto przez cieniutkie marże i absurdy kapitalizmu gdzie sprowadzanie tego nieszczęsnego Monstera z zagranicy kosztuje ciebie, dystrybutora, kilka grosików mniej za sztukę niż gdybyś uwarzył go na miejscu z lokalnych składników, co ma duże znaczenie gdy masz tego w obrocie 100 tysięcy i więcej.
Kawa mielona na miejscu + zielona herbata liściasta z co najmniej pół paczki.
Orange top, peach spoko, lemon spoko ale dziwny, grape spoko, raspberry ok, sour apple so-so, mojito meh, tropic ok.to poleć jakieś jeszcze smaki, bardzo chętnie się przestawię
z monsterów da się pić tylko mango loco i the doctor, są niby jeszcze jakieś dwa które były znośne ale zapomniałem jak się nazywały a reszta to gazowana pasta do butów
No a jaka temperatura jest za oknem?okien w domu nie macie zeby je otworzyc?
niższa niż w domu z regułyNo a jaka temperatura jest za oknem?
Chcesz ostudzić pomieszczenie wpuszczając do niego nagrzane słońcem powietrze?okien w domu nie macie zeby je otworzyc?
Weź przestań bo pierścionek mi się zgubi. Gdzie (poza sklepem internetowym) idzie dostać matche ale taką która nie smakuje jakby rosła przy autostradzie?Kawę kupuję świeżo paloną z BlueOrka i hope do ekspresu.
Herbata - zielona milk oolong, genmaicha (prażony ryż +zielona herbata), matcha .... Jak typowa kobieta po 30 pół szafki zawalone herbatą.
ale ziomus wywija zajebiscieBtw ja to zobaczyłam, wy też musicie.
Godzinę temu intensywnie padało przez może 5 minut. Niebo elegancko w całości zachmurzone, patrząc na chmury rano mogę dodać że (u mnie chociaż) nadciąga sezon chmurno-deszczowy i będzie trzymać przez tydzień co najmniej.Niby zaraz ma być burza, ale coś czuję ze alert RCB mnie w chuja robi, bo nawet nie widzę chmur.
Nyan Viking, I choose you!Btw ja to zobaczyłam, wy też musicie.
laska w koszulce z atomówkami ma fajną dupęBtw ja to zobaczyłam, wy też musicie.
cyce tez nawet gitlaska w koszulce z atomówkami ma fajną dupę
tyle z mojej opinii
Tits, ass... I'm the guy who prefers midriffs.
koszulka luźna, nawet się nie prezentowały, zresztą tytuł piosenki już sam narzuca na co masz zwracać uwagę
cokolwiek byleby nie st*pkiTits, ass... I'm the guy who prefers midriffs.
Thick thighs save livesTits, ass... I'm the guy who prefers midriffs.