Kereste'de taslak hazırlayanı görmemişim ben be az yazmaya başlamıştım:
Mai, kereste.moe denilen, anime patlatmak için açılan ama sıçan bok çukuruna dönen imajtahtasında tripibineliği yaparak alay konusu olan bir travestidir. Bu post onun ne tip bir ilgi orospusu olduğunu anlamak için yeter de artar:
En komiği bunundan sonra bile post atmaya devam etmesi.
Archive:https://archive.is/eFT4C
Umarım yardımcı olur reis, tiradını sıcakla bekliyorum, çünkü biliyoruz ki mai ilgiorospuluğuna devam edecek.
Mai, kereste.moe denilen, anime patlatmak için açılan ama sıçan bok çukuruna dönen imajtahtasında tripibineliği yaparak alay konusu olan bir travestidir. Bu post onun ne tip bir ilgi orospusu olduğunu anlamak için yeter de artar:
En komiği bunundan sonra bile post atmaya devam etmesi.
Mai is a tranny that became a laughing stock on the turkish imageboard kereste. moe (that was originally made for turkish /a/ or /jp/ types but quickly got overran by edgyness) because he can't stop being an attention whore. This post describer him best:
The best part is that he doesn't stop posting after thisMai: If you want me to go, I can go. It is obvious how much of an Joker-autist-dangerous-wrecked-rat (turkish internet slang for edgy) I have become. Even you are not accepting me? Kinda sadAdmin note: Fuck off don't come again
Umarım yardımcı olur reis, tiradını sıcakla bekliyorum, çünkü biliyoruz ki mai ilgiorospuluğuna devam edecek.
Última edición: