ya pıçaklanan bir "yörük" vardı neydi? Googleım yetmedi.
Sigue el video de abajo para ver cómo instalar nuestro sitio como una aplicación web en tu pantalla de inicio.
Nota: Esta función puede no estar disponible en algunos navegadores.
Furkan Topal'ı diyorsun galiba o lavuktan baya süt çıkarda amele tayfası kiwiye gelip formatın anasını siker daddylerini korumak için yüzde yüz. Çok abartırlarsa range ban bile yiyebiliriz 4chandan yediğimiz gibiya pıçaklanan bir "yörük" vardı neydi? Googleım yetmedi.
AHA O işte. Bir tane böyle acayip bir çocukla tartışmıştı sonra hastanelik olmuştu harbi n'oldu? Çok veri kirliliği var onu burda bir sağarız Brezilibneler bile seyreyler.Furkan Topal'ı diyorsun galiba o lavuktan baya süt çıkarda amele tayfası kiwiye gelip formatın anasını siker daddylerini korumak için yüzde yüz. Çok abartırlarsa range ban bile yiyebiliriz 4chandan yediğimiz gibi
Şu an üyelik kapalı, bu zamanlarda thread yazan olursa tez olsun.Furkan Topal'ı diyorsun galiba o lavuktan baya süt çıkarda amele tayfası kiwiye gelip formatın anasını siker daddylerini korumak için yüzde yüz. Çok abartırlarsa range ban bile yiyebiliriz 4chandan yediğimiz gibi
kaan çamur'dan bahsediyorsun şu an kendisi hapiste ağır schopenhauer'cu manyağın tekiydi.Bir tane böyle acayip bir çocukla tartışmıştı
Muslims* you fucking tardniggerTurks are fucking degenerates who worship a pedo.
O gelip de burada kendini sağdırmaz torucanım.Bence Bülent Sevinç de bir lolcow olabilir
After seeing the Turkish Ryu thread I thought the same thing I think "Turkish Kiryu" can be a good addition.Is “Turkish Kiryu” a lolcow? If a good thread could be made, would someone here like to make it?
KGB bebeleri doluşur buraya Türkleri olduğumuzdan daha çok rezil ederlerFurkan Topal'ı diyorsun galiba o lavuktan baya süt çıkarda amele tayfası kiwiye gelip formatın anasını siker daddylerini korumak için yüzde yüz. Çok abartırlarsa range ban bile yiyebiliriz 4chandan yediğimiz gibi
Ana avrat sövsem fayda etmez. Forumlardan sözlüklerden elimi ayağımı çekmişim, gelmiş burada reklamımı yapıyorsun. Google üzerine yansıyor yazdıkların, bilmem farkında mısın? Kendi aklınca dalga geçiyorsun ama senin asla ulaşamayacağın bir refah seviyem var. Sadece hayatın boyunca alacağın toplam maaş kadar para banka hesaplarımda çeşitli mevduatlarda durmakta. (Ki her şeyimi bilen birisin, beni yıllarca takip etmişsin, herhangi bir mesleğin olduğunu sanmam) 161 kg iken (Rekor kilom) çekindiğim fotoğrafımı profil fotoğrafın yapman zaten art niyetini gösteriyor. 7 senelik fotoğraf o. Bok çuvalı da ananın amına benzer götoş.mahir çağrı türkiyede internetin yeni yeni yaygınlaştığı dönemde i kiss you diye bi şarkı çıkartıyor şarkı bozuk ingilizce ve siktiri boktan bir aksanla söylendiği için kısa sürede meneleşiyor(dünya çapına kadar yayılıyor) ekşicilerin bokunu çıkardığı are you seks, are you dans meneleri full mahir'den geliyor
bekir arslanca inci sözlüğün zirve yıllarında (2010-2013) inciciler tarafından telefon şakası yapılarak trollenmiş bir kürt midgettir telefon şakası kısaca şivesiyle dalga geçilip anasına bacısına küfür ederek bekir reyisi galeyana getiriyor baya ünlüydü bekirin küfürleri bacın siqemli meneler felan bekirden başladı
kayra rıdvan özcan belkide en çok süt üreten cowdur mental sıkıntıları var (şizofreni, bipolar) inceldir öldürülen kadınlara (özgecan aslan felan) küfür edince linç yiyor bu olaydan sonra donanımhaber forumtr gibi forumlardan kalıcı olarak banlanıyor hesap açamıyor dahada. kısaca üstad kayra herhangi bir türk foruma katılır tıpkı erdem gibi spam çeker ama spamın konusu şöyle güçlüyüm şu kadar zenginim şu kadar ağırlık kaldırıyorumdur. donanımhaberde dediğim gibi pek barınamaz ama inci sözlükte baya popüler olur oradaki modaretörlerle(namik) çingene gibi kavga etmesi meşhurdur incide baya lakap alır ama en çok kullanılanı bok çuvalıdır kendisi bilek güreşine deli gibi kafaya takmıştır kurslara felan gidiyor/gitmiştir kanalın adını unuttum ama bir bilek güreşçisi hocanın videolarına felanda çıkıyordu bir ara.
Current thread is not good enough, but I agree he is a lolcowAfter seeing the Turkish Ryu thread I thought the same thing I think "Turkish Kiryu" can be a good addition.
Üyelik açılınca hemen hesap açıp gelmiş paşa paşa.Bu arada düz bipolar hastasıyım, herhangi bir şekilde ünlü olmak gibi bir niyetim yok, imkanım olsa tüm izimi kaybettiririm internette. Şizofren de değilim, hayal görmüyorum, hayali arkadaşım yok, ses işitmiyorum, sadece bipolar tanısı konuldu, ona da son yıllarda remisyonda deniyor. Yıllardır kimseyle atışmadım bile gerçek hayatta ama sanalda malum izimizi kaybettiremiyoruz.
SüüüüüüütBu arada düz bipolar hastasıyım, herhangi bir şekilde ünlü olmak gibi bir niyetim yok, imkanım olsa tüm izimi kaybettiririm internette. Şizofren de değilim, hayal görmüyorum, hayali arkadaşım yok, ses işitmiyorum, sadece bipolar tanısı konuldu, ona da son yıllarda remisyonda deniyor. Yıllardır kimseyle atışmadım bile gerçek hayatta ama sanalda malum izimizi kaybettiremiyoruz.
Foruma hoş geldin Kayra Rıdvan Özcan üstadAna avrat sövsem fayda etmez. Forumlardan sözlüklerden elimi ayağımı çekmişim, gelmiş burada reklamımı yapıyorsun. Google üzerine yansıyor yazdıkların, bilmem farkında mısın? Kendi aklınca dalga geçiyorsun ama senin asla ulaşamayacağın bir refah seviyem var. Sadece hayatın boyunca alacağın toplam maaş kadar para banka hesaplarımda çeşitli mevduatlarda durmakta. (Ki her şeyimi bilen birisin, beni yıllarca takip etmişsin, herhangi bir mesleğin olduğunu sanmam) 161 kg iken (Rekor kilom) çekindiğim fotoğrafımı profil fotoğrafın yapman zaten art niyetini gösteriyor. 7 senelik fotoğraf o. Bok çuvalı da ananın amına benzer götoş.
Yağ oranım eskisi gibi %40 üstünde değil. Şu anda %28 falan. Epey kilo verdim. Ayrıca haftanın 5 günü spora gidiyorum, daha ne yapayım? 125 kiloda %28 yağ oranını elde etmek kolay değil. Senin sülalenin bile kaldıramayacağı boyutta halter kaldırıyorum.Foruma hoş geldin Kayra Rıdvan Özcan üstad
>asla ulaşamayacağın bir refah seviyem var.
Buradaki Turkiwiler en azından aşağıya baktıklarında yarraklarını görebiliyor amk Star Wars'dan gezengen cosplayı yapacak obezitedesin hala refahdan bahsediyorsun
LGBTI'den nefret ederim. Apateist de olsam LGBTI nefretim beni İslamcı yapabilecek yegane şeydir.Üyelik açılınca hemen hesap açıp gelmiş paşa paşa.
Esenyurt'ta oturmuyorum hocam. Sayko dolu orası. Ben de normal değilim. Nezih bir ilçede oturuyorum, yoksa kafayı yerdim. Ya da kavga vs çoktan yaralanırdım en kötü.Sümer Kolçak'ı unutma. Zamanında bayağı sağılmış, güzel malzeme vermişti.
Mahir Çağrı şu an sadece Twitter'da aktif. Milliyet'in haberine göre şu an İzmir'de yaşıyor, lisanslı hakemlik ve spor hocalığı yapıyor.
Bekir Arslanca hakkında internette görmüş olduğum iki-üç fotoğrafı dışında bir bilgim yok.
Kayra Rıdvan Özcan Erdem Alsırt'ın zengin versiyonu. İstanbul Esenyurt'ta yaşıyor. İnsanlara kuvvetini ispatlamak için yıllardır bitmeyen akıl dışı bir çabası var. Hakkında açılmış İncisözlük sayfası var ama mesajların çoğu silinmiş. Bipolar bozukluğu ve ukalalığı yüzünden bir çok internet sitesinden banlanmış. Youtube, Reddit, Technopat hesapları bunlar. Bu ve bu sayfalarda da mesajları var.
O video tam 10 senelik. O zamanlar ergendim. Bir daha çekmem maalesef.üstadım hoşgeldin öncelikle bu siteyi nerden buldun birilerimi ulaştırdı yoksa deli gibi googleye kendi adınımı yazıyorsun bilemiyorum. Senden küçük bir ricam olacak hani şu kaldırdığın karete videosu vardı ya uh uh fııışş diye sesler çıkardığın heh onun gibi bir video daha gelirse adına tirad açıp sanada person of interest tagı verebiliriz site içinde tanınırsın hem. ilgi çekmek yaşam amacın olduğu için![]()