TR Rüzgar Asya / Asya Rüzgar Aydın / Emre Aydın / ruzgarasyaa / emreaydin20020

• 🔧 Site instability resolved. You can report double-posts and broken attachments. For bigger issues, use the Technical Grievances thread.
    🇵🇦 Nuestro primer dominio localizado está en español en kiwifarms.pa. Our first localized domain is on Spanish on kiwifarms.pa.
  • Want to keep track of this thread?
    Accounts can bookmark posts, watch threads for updates, and jump back to where you stopped reading.
    Create account
Emre abey milleti kendin gibi sanmaya devamke
Herkes nefret ettiği şeye dönüşür hüüü
E o zaman abey sen her seferinde erkeği şöyle yapıcan böyle yapıcan diyon abey o zaman sende erkeksin
Çok eziksin biliyor musun 😂 sıçtığım bok senden değerli tırnağımın ucu kadar değerin yok. Zavallısın. Ben geçen gün sokakta öpüştüm böyle dudaklar ıslaktı çok güzeldi ama sen asla bu duyguyu tadamayacaksın. Her el ele tutuşan sevgili gördüğünde nefret edip eve gidip ağlayarak 31 çekeceksin ezik yaratık 😂😂😂😂

Çok eziksin biliyor musun 😂 sıçtığım bok senden değerli tırnağımın ucu kadar değerin yok. Zavallısın. Ben geçen gün sokakta öpüştüm böyle dudaklar ıslaktı çok güzeldi ama sen asla bu duyguyu tadamayacaksın. Her el ele tutuşan sevgili gördüğünde nefret edip eve gidip ağlayarak 31 çekeceksin ezik yaratık 😂😂😂😂
Ananla mı öpüştün ensest pić yada 3 yaşındaki bir çocuklada öpüşmüş olabilirsin ne de olsa cinsel yönelim olabilir diyorsun 3 yaşındaki çocuklara
Hayvan oğlu hayvan erkoooo
Bu arada bira göbekli kadın mı olur dasasAaaa

Última edición:
Ananla mı öpüştün ensest pić yada 3 yaşındaki bir çocuklada öpüşmüş olabilirsin ne de olsa cinsel yönelim olabilir diyorsun 3 yaşındaki çocuklara
Hayvan oğlu hayvan erkoooo
Bu arada bira göbekli kadın mı olur dasasAaaa
Göt yanıklığın için silverdin öneririm sana sürersin. Hatta göt deliğine de sür kendini parmakla hoşuna gider 😂

Göt yanıklığın için silverdin öneririm sana sürersin. Hatta göt deliğine de sür kendini parmakla hoşuna gider

😂
Denediğine göre abey biliyorsun bu işleri sen bi ara regl filan oluyon ne oluyodu orda silverdini dildoyu sürüp götüne sokup kanamamı yapıyodu abey
Ulan golluma benziyon hala laf yetiştiriyon
Screenshot_2024-05-28-13-01-28-558.jpg
Screenshot_2024-05-28-13-01-51-493.jpg

Aynen aynen bra senin kaç sevgilin oldu? Hiç bir kadını dudağından öptün mü? Hiç elinden tutup gezdin mi? Yaşamadın
Moruk travma yaşadığın vakitte takılıp kalmışsın, günümüzde dipdeki %10'luk dilimde değilsen bunları herkes yaşıyor artık zaten, sen de o dilimde olduğun için zaten biraz idrak edemiyorsun.

ruzgarasyam dijo:
Önceden de yakışıklıymışım şimdi de güzelim dalyarak
Tipin Eminönü'ndeki yavşak, turist taciz eden esnaflara benziyor.

Última edición:
Moruk travma yaşadığın vakitte takılıp kalmışsın, günümüzde dipdeki %10'luk dilimde değilsen bunları herkes yaşıyor artık zaten, sen de o dilimde olduğun için zaten biraz idrak edemiyorsun.

Tipin Eminönü'ndeki yavşak, turist taciz eden esnaflara benziyor.
İncel olmak da zor kardeş bok gibi ezik hissediyorsun kendini. Millet amın üstünde fındık kırarken siz Elizabeth 😂😂

Ha ok zaten o yüzden incelden travestiye döndün, zaten o yüzden kızlar hep beni arkadaş olurdu diye zırlıyordun sosyal medyada. Anne beni niye sevmedin diye sosyal medyada ağlamaların da acı çektirmeyi sevdiğinden falandır hatta.
Kafanın içinde beyin erimiş fazla 31 çekmekten olsa gerek. Bu siteye girince ruhum daralıyor bu ne aq yazılım öğrenin, spor yapın, çalışın sonra kızlar bize bohmir diye ağlamayın. Kadınlar başarısız erkeğe bakmaz blackpillci pezolar

Ha ok zaten o yüzden incelden travestiye döndün, zaten o yüzden kızlar hep beni arkadaş olurdu diye zırlıyordun sosyal medyada. Anne beni niye sevmedin diye sosyal medyada ağlamaların da acı çektirmeyi sevdiğinden falandır hatta.
Erk*k sus çalış sanayiye git nafaka ver 🤣🤣😂😂

Archivos adjuntos

• 20240505_192353.jpg
    20240505_192353.jpg
    2.1 MB · Vistas: 16
Atrás
Top Abajo