PL Polskie Luźne Dyskusje - Czyli pogaduchy o dupie marynie i nie tylko

• 🔧 Site instability resolved. You can report double-posts and broken attachments. For bigger issues, use the Technical Grievances thread.
    🇵🇦 Nuestro primer dominio localizado está en español en kiwifarms.pa. Our first localized domain is on Spanish on kiwifarms.pa.
  • Want to keep track of this thread?
    Accounts can bookmark posts, watch threads for updates, and jump back to where you stopped reading.
    Create account
Naszu Jamesu Joyceu nu miaru naszu możliwościu brzmiu nu jaku rasskiju immigrantu. Odu czasu Lodu Dukaju popadaju wu artystycznu autyzmu.

Wieśniaków chorujących na Zespół Macierewicza już mamy, maturę z religii będziemy mieć jak tak dalej pójdzie. Weźcie się, kurwu, za matematykę w szkołach jak chcecie coś poprawić zamiast dawać ww. kretynom argumenty by dokręcać śrubę.
W Polsce powinien być taki dzień w roku jak dzień oczyszczenia gdzie wszystko jest dozwolone. I wsio by było w pariadku.
To się nazywa "piątek po robocie".

Ja bym się o religię nie bał.

Przed osobą koordynującą Beczek mnóstwo pracy, bo choć redakcja Gazeta.pl jest z pewnością nad wyraz postępowa, to jednak trzeba będzie wykorzenić mnóstwo złych, nieuświadomionych, patriarchalnych nawyków językowych, nim wreszcie będzie w pełni postępowo, tolerancyjnie i inkluzywnie – pisze Łukasz Warzecha.

Wieśniaków chorujących na Zespół Macierewicza już mamy, maturę z religii będziemy mieć jak tak dalej pójdzie. Weźcie się, kurwu, za matematykę w szkołach jak chcecie coś poprawić zamiast dawać ww. kretynom argumenty by dokręcać śrubę.
Ja nie widzę nic złego w maturze z religii. Się chujki chociaż nauczą, że Jezus w ewangelii św. Mateusza jasno wyrażał się o pedałach i innych zbokach.

Ja nie widzę nic złego w maturze z religii. Się chujki chociaż nauczą, że Jezus w ewangelii św. Mateusza jasno wyrażał się o pedałach i innych zbokach.
Nauczą się tego co im nakażą wkuwać wykładowcy, stary. Nowy testament to w 90% filozofia Św. Pawła, który jak każdy obrotny Żyd chodził po Anatolii niczym komiwojażer z zyskiem sprzedając markę Zbawiciela, który kocha wszystkie dzieci zwierzątka i logikę formalną.

Na zachodzie mamy chorych psychicznie, chciwych pojebów w tęczowych sukienkach. Tutaj mamy chorych psychicznie, chciwych pojebów w czarnych sukienkach. Dla mnie to jeden chuj, niech spierdalają na Madagaskar dyskutować o niesłychanie palących problemach jak ile mamy żenderów oraz czy Jezus był bogiem czy tylko synem.

Sorry ale jeżeli ktoś w wieku ~15 lat dochodzi do wniosku, że urodził się z chromosomem XX zamiast XY albo że "do wyższych rzeczy zostałem stworzony" i spędza resztę życia na słupie to IMO jest pierdolnięty.

Koniecznie musimy jako naród tak lubić bat nad dupą, byleby nie był to gejowski bat?

Nauczą się tego co im nakażą wkuwać wykładowcy, stary. Nowy testament to w 90% filozofia Św. Pawła, który jak każdy obrotny Żyd chodził po Anatolii niczym komiwojażer z zyskiem sprzedając markę Zbawiciela, który kocha wszystkie dzieci zwierzątka i logikę formalną.
Dlatego mam nadzieje, że przyjdzie taki papież jak Urban czy Pius i wypierdoli wszystkich degeneratów z Kościoła a większość prezydentów i premierów, którzy wspierają aborcję nałoży ekskomuniką. Kurwa, ale by się działo i skowyt degeneratów i ich sympatyków z Brukseli i Waszyngtonu byłby jak miód dla moich uszu. No, ale mamy jebańca Franciszka, który zapomniał, że wspierał reżim Videla w Argentynie ze wszystkimi tego konsekwencjami.

Koniecznie musimy jako naród tak lubić bat nad dupą, byleby nie był to gejowski bat?
Gdyby nie bat nad głową od starożytności to nie bylibyśmy tu, gdzie jesteśmy. Większość ludzi jest nieporadna życiowo i dlatego państwo opiekuńcze jest epitafium rozwoju ludzkości. Pedały chcą by państwo wymusiło u reszty tolerancje ich dewiacji, bo przecież heterycy nie robią nic innego jak deklarują swoją seksualność na paradach rżnąc się w bramach i po krzakach.

Dlatego mam nadzieje, że przyjdzie taki papież jak Urban czy Pius i wypierdoli wszystkich degeneratów z Kościoła a większość prezydentów i premierów, którzy wspierają aborcję nałoży ekskomuniką. Kurwa, ale by się działo i skowyt degeneratów i ich sympatyków z Brukseli i Waszyngtonu byłby jak miód dla moich uszu. No, ale mamy jebańca Franciszka, który zapomniał, że wspierał reżim Videla w Argentynie ze wszystkimi tego konsekwencjami.

Gdyby nie bat nad głową od starożytności to nie bylibyśmy tu, gdzie jesteśmy. Większość ludzi jest nieporadna życiowo i dlatego państwo opiekuńcze jest epitafium rozwoju ludzkości. Pedały chcą by państwo wymusiło u reszty tolerancje ich dewiacji, bo przecież heterycy nie robią nic innego jak deklarują swoją seksualność na paradach rżnąc się w bramach i po krzakach.
Ty na serio powinieneś zrobić konto na Wykopie i tam trollować, podniósłbyś trochę poziom xD

Atrás
Top Abajo