PL Polskie Luźne Dyskusje - Czyli pogaduchy o dupie marynie i nie tylko

• 🔧 Site instability resolved. You can report double-posts and broken attachments. For bigger issues, use the Technical Grievances thread.
    🇵🇦 Nuestro primer dominio localizado está en español en kiwifarms.pa. Our first localized domain is on Spanish on kiwifarms.pa.
  • Want to keep track of this thread?
    Accounts can bookmark posts, watch threads for updates, and jump back to where you stopped reading.
    Create account
Czy ktoś tu z paljaków czyta sporo nowelek wizualnych? Nie chce mi się gadać na anglo-języcznym wątku, bo są tam sami pozerzy i niewtajemniczeni. Jak ktoś jest koneserem czytającym otome dla dużej dawki śmiechu to proszę pisać.

Czy ktoś tu z paljaków czyta sporo nowelek wizualnych? Nie chce mi się gadać na anglo-języcznym wątku, bo są tam sami pozerzy i niewtajemniczeni. Jak ktoś jest koneserem czytającym otome dla dużej dawki śmiechu to proszę pisać.
ja ukonczylem ace attorney 1-6 wraz z ace attorney investigations i costam zaczalem the great ace attorney, zajebiste mega i polecam
seria zero escape tez zajebista, pierwsza czesc ma najlepszy klimat, szczegolnie gdy gra sie na (3)dsie
i to wsm tyle z vn-ow co gralem
polecam mocno

@Alex hogendrop był prawdziwym specjalistą w dziedzinie ale chyba znowu złapał bana.

@Alex hogendrop był prawdziwym specjalistą w dziedzinie ale chyba znowu złapał bana.
Widziałem tą jego listę, praktycznie nie ma możliwości aby 10k+ nowelek przeczytał (nawet na torrentach nie znalazłby 90% z nich), on walił ratingi jak najebany, jego punktacja pewnie zależała od tego czy na okładcie znajdowała się dziewczynka z amputowanymi kończynami,

Widziałem tą jego listę, praktycznie nie ma możliwości aby 10k+ nowelek przeczytał, on walił ratingi jak najebany, jego punktacja pewnie zależała od tego czy na okładcie znajdowała się dziewczynka z amputowanymi kończynami,
On ma zdecydowanie za dużo wolnego czasu więc kto wie.

On ma zdecydowanie za dużo wolnego czasu więc kto wie.
Według moich kalkulacji, to zakładając, że przeciętna nowelka ma z około 10 godzin czytania to musiałby czytać nonstop przez przynajmniej 4 tysiące dni bez przerwy, ani spania, ani jedzenia, ani sracza. Za dużo czasu spędzał na mediach społecznościowych i fermie żeby to było realistyczne.

Última edición:
Moim zdaniem, jest to bardzo fascynujące, jak Konfederacja szybko rośnie w sondażach i jak dużo Lewica upadła.
Konfederacja to obecnie partia dla tych co oglądaja te wszystkie filimiki o tym jak to Lepper był mężem stanu, który na pewno się nie zabił, i pozbyli się go smutni panowie, bo miał haki na Dolana i inne elity III RP. Podejrzewam, że ok. 25% chcących głosować na Mentzena to rolnicy co zobaczyli, że chodził na protesty rolników w Warszawie i pomyśleli, że super kandydat nasz chłop na prezydenta. Co do Lewicy to obecnie spada im, bo jednak średnio skuteczną taktyką jest pyskowanie do rudego, że obniża składkę zdrowotną, przy jednoczesnym atakowaniu razemków za to, że robili to samo z tą różnicą, że nie chcieli być w rządzie w którym mają gówno do powiedzenia.

Mnie jak na razie ominęło, ale akurat dzisiaj współpracowniczce dzwonili z +44. Znając życie jakieś brązowe pasożyty znowu się panoszą i sieją zamęt.

Tak, zostawili mi pocztę głOsową która brzmiała „…na whatsapp.”

Pewnie zuccowi znowu coś wyciekło *sigh*

Dzisiaj jest 22 kwietnia, czyli roczcnica dnia narodzin jednej z najpodlejszych bestii w historii ludzkości, zdrajcy własnego narodu, który uciekł do Niemiec w celu uniknięcia należytej kary, a następnie wysłany przez Niemców z powrotem do własnego kraju, w celu jego destabilizacji. W wyniku jego bewzględnych rządów śmierć poniosły miliony ludzi, a inspirujący się nim włodarze zagraniczni doprowadzili do jeszcze większych męk. Oprócz Donalda Franciszka Tuska 22 kwietnia urodził się także Włodzimierz Lenin ukazany na zdjęciu poniżej
lenin_2.webp

Latarnik Wyborczy już wjechał. Jak zwykle komitet Trzaskowskiego nie udzielił odpowiedzi.
Ciekawe o co może chodzić? Moim zdaniem mają jakieś wewnętrzne badania, w których wychodzi, że część elektoratu Trzaskowskiego nie zgadza się z jego postulatami, ale nie mają świadomości tego.

Latarnik Wyborczy już wjechał. Jak zwykle komitet Trzaskowskiego nie udzielił odpowiedzi.
Ciekawe o co może chodzić? Moim zdaniem mają jakieś wewnętrzne badania, w których wychodzi, że część elektoratu Trzaskowskiego nie zgadza się z jego postulatami, ale nie mają świadomości tego.
Mam remis po 75% między Jakubiakiem i Mentzenem, myślałem że Jakubiak to taki Braun lite a tu ciekawostka.

Ale tradycyjnie pytania w latarniku do dupy pisane pod programy partii a nie jakieś generalny zbiór problemów.

Atrás
Top Abajo