PL "Towarzysz Michał" / Michał Nowicki - Łazienkowy komunista, uciekinier z Polski, syn posłanki próbujący doprowadzić do rewolucji proletariatu poprzez tworzenie autystycznych filmów i artykułów.

• 🔧 Site instability resolved. You can report double-posts and broken attachments. For bigger issues, use the Technical Grievances thread.
    🇵🇦 Nuestro primer dominio localizado está en español en kiwifarms.pa. Our first localized domain is on Spanish on kiwifarms.pa.
  • Want to keep track of this thread?
    Accounts can bookmark posts, watch threads for updates, and jump back to where you stopped reading.
    Create account
Wiecie kto z "lewusów" zasluguje na wątek i niekonczace sie toczenie beki?

Nina Psikutas z TransGrysów. Szarpaniny z ochroną, nazywanie medycy pracy forma molestowania seksualnego, niemozliwosc utrzymania roboty, transfobia, wszedzie transfobia i te sprawy.

Albo Walkiewicz, co kiedys robił sobie foty z Korwinem, gdy go odwiedzil w szpitalu, a teraz jest nieironicznie "maoistką" i zaczytuje się w Czerwonej Książeczce. 🙄
Michal przy nich to nieszkodliwy mikrodron internetowy.

Nina Psikutas z TransGrysów. Szarpaniny z ochroną, nazywanie medycy pracy forma molestowania seksualnego, niemozliwosc utrzymania roboty, transfobia, wszedzie transfobia i te sprawy.

Albo Walkiewicz, co kiedys robił sobie foty z Korwinem, gdy go odwiedzil w szpitalu, a teraz jest nieironicznie "maoistką" i zaczytuje się w Czerwonej Książeczce. 🙄

Nigdy nie słyszałem o tych ludziach. Jak masz jakieś ciekawe źródła na ich temat to zacznij wątek ,albo chociaż daj jakieś linki w ogólnym wątku.

Mówisz o tym krzywym ryju?

Niech mi ktoś powie czemu lewica zamiast pochylać się nad kurwa tak ważnymi rzeczami jak prawo pracy, zabezpieczenie socjalne, budowanie innej drogi do socjalizmu, pochyla się nad osobami transpłciowymi? Bo jeśli oni uważają, że chromosomy są be skoro równają płeć genetyczną z płcią biologiczną/psychologiczną, to idąc tym tokiem rozumowania osoby chore na zespół Downa nie są chore, bo się nie czują chore. A to, że mają dodatkowy chromosom jest "wyjątkowe". Kiedyś jak ktoś się czuł Napoleonem to lądował w Tworkach a dzisiaj trzeba jednak uznać, że może jest otherkinem i trzeba walczyć o jego prawa do wyrażania się. WTF?!

To mi przypomina scenę z Żywotu Brajana.

Niech mi ktoś powie czemu lewica zamiast pochylać się nad kurwa tak ważnymi rzeczami jak prawo pracy, zabezpieczenie socjalne, budowanie innej drogi do socjalizmu, pochyla się nad osobami transpłciowymi?
Bo w poprzedniej epoce socjalizmu tego próbowali i szybko się okazało że to nie działa. Ludzie ze zgniłego zachodu kurtyny się bogacili, a prawi robotnicy wspaniałego systemu żarli gruz - i system upadł pod swoim ciężarem. Podział biedni/bogaci się nie sprawdza. Teraz próbują podejścia Trockiego - transformacja musi być kulturowa, i z perspektywy historii widać, że to działa, bo podział rasowy albo płciowy bardzo się sprzedaje

Última edición:

Istnienie tych homonculusów praktycznie wymazałem z pąmięci, kiedyś widziałem te ich filmy i wolałem o niech nie pamiętać.
Nie wiem jak chorym psychicznie trzeba być żeby myśleć że facet z brodą w peruce jest absolutnie normalną osobą i jak chce być kobiętą to nią jest xD

Ziomal Michał i jemu podobni spóźnili się na imprezę dobre 50 lat. Nikt już nie traktuje komuchów jak bezbronnych studenciaków protestujących przeciwko np. prywatnych armii na usługach magnatów finansowych w USA z lat 20-tych. Komunizm dawno wyszedł z mody, teraz trendy jest transpłciowość.

W ogóle to fajnie wiedzieć, że nie tylko w USA komuna jest modna głównie wśród rozpuszczonych dzieci bogaczy.

Drodzy interwebowicze czas na update o przygodach zbawiciela proletariatu.
Nic nie postowałem ostatnio z powodu braku ciekawych wydarzeń ale kilka dni temu Michał w końcu postanowił zrobić coś śmiesznego zamiast zwyczajnie żałosnego lub głupiego.

Wrzucił bardzo wybornie nazwany film pt. "Stalin nie zrobił nic złego!" w którym to popiera akcję jakiegoś tam nic nie znaczącego amerykańskiego komucha polegającą na stawianiu prowokacyjnych napisów w stylu "Zabić bogaczy" czy jak w tytule "Stalin nie zrobił nic złego" w swoim ogródku czy gdzieś przy drogach. Michał uważa że wzbudzi to ludzi do myślenia i postanowią przejść na komunizm, jednak dość oczywiste że takie prowokacje w Stanach zapewne skończą się rozjechaniem znaku bądź dostaniem kulki...

Bardziej zabawny jest inny filmik, chociaż sam jest długi, nudny i nie warty marnowania czasu, jak praktycznie każdy jego filmik. Jednak śmieszną rzeczą jest disclaimer na samym początku filmu oraz same postacie w nim uczestniczące.

W filmiku uczestniczy nastolatka z mózgiem wypranym przez komuchów która wierzy w każde słowo tavarisza Michała i jakiś sebix który posiada dość widoczne oznaki alkoholowego zespołu płodowego aka picia w ciąży. Seba przez cały film gapi się na towarzyszkę jak sęp na padlinę a w komentarzach określił ją jako "najlepszą przyjaciółkę", wszyscy słyszeliśmy to wiele razy i każdy wie dokładnie co to znaczy.

www.png

Disclaimer zaczynający film w którym Michał wyśmiewa członka własnej grupy pisząc o jego brakujących szarych komórkach.
iksde.png

Z filmami z "młodzieżą" czy"młodzieżówką" jak to nazywa ich Michał sam mam problem dotyczący ich prywatności, co prawda towarzysz Sebix wydaje się dość autystyczny i jest całkiem zabawny to on jak i inne dzieciaki które wplątane zostały w ten ruch są jeszcze praktycznie dziećmi, publikując ich twarze na własnym kanale z około tysięczną oglądalnością potencjalnie krzywdzi ich. Dorosły człowiek nigdy nie powinien publikować głupot dzieci które mogą nieświadomie zjebać sobie przyszłość

A jako ciekawostka kanał "Towarzysza Dawida" aka Seby
Jest on pełny nieśmiesznych prób bycia śmiesznym.

"Czarny, czarny chleb i czarna kawa
Opętani samotnością
Myślą swą szukają szczęścia
Które zwie się wolnością"

Ver archivo adjunto 2324036

Wracam z roboty i takie wiadomości że aż wróciłem na farmę aby zupdatować ale mnie wyprzedziliście
No panowie chyba koniec przygód Michała na jakiś czas xD

To towarzysz już nie streamuje z klopa we francji?
Niedługo będzie streamował z celi więziennej co najwyżej.

Poza klasycznym przejawem autyzmu to w nowym filmiku podaje detale aresztowania i spraw sądowych co wydaje się dość głupim pomysłem i może być wykorzystane przez prokuraturę ale nie wiem jestem normalnym człowiekiem a nie prawnikiem nie znam się.
A w 13 minucie drze ryja i przeklina siedząc w pokoju ze swoim małym dzieckiem.

A i btw ABW aktywnie śledziło aktywność internetową Michasia cały czas (dlatego został aresztowany, BO PODAŁ GDZIE BĘDZIE BĘDZIE PRZEBYWAĆ NA WŁASNYM KANALE XDD) więc na pewno jakiś świecący się w ciemności murzyn czytał nasze wpisy na autystycznym forum.
Pozdrawiam panie agencie cieplutko kocham naszą władzę, system i nasz kochany całkowicie prawy system sprawiedliwości. :*

Wracam z roboty i takie wiadomości że aż wróciłem na farmę aby zupdatować ale mnie wyprzedziliście
No panowie chyba koniec przygód Michała na jakiś czas xD

Niedługo będzie streamował z celi więziennej co najwyżej.

https://youtube.com/watch?v=shO3NiY-wwE
Poza klasycznym przejawem autyzmu to w nowym filmiku podaje detale aresztowania i spraw sądowych co wydaje się dość głupim pomysłem i może być wykorzystane przez prokuraturę ale nie wiem jestem normalnym człowiekiem a nie prawnikiem nie znam się.
A w 13 minucie drze ryja i przeklina siedząc w pokoju ze swoim małym dzieckiem.

A i btw ABW aktywnie śledziło aktywność internetową Michasia cały czas (dlatego został aresztowany, BO PODAŁ GDZIE BĘDZIE BĘDZIE PRZEBYWAĆ NA WŁASNYM KANALE XDD) więc na pewno jakiś świecący się w ciemności murzyn czytał nasze wpisy na autystycznym forum.
Pozdrawiam panie agencie cieplutko kocham naszą władzę, system i nasz kochany całkowicie prawy system sprawiedliwości. :*

Tow. Michau miłościwie nam spergujący wrzucił jakiś czas temu na kanał filmik gościa opowiadającego biografię naszego rodaka Feliksa Dzierżyńskiego. Propsy dla tych, którzy zrozumieją chociaż ułamek tego co ten facet mówi. Tak, wiem nie wolno się nabijać z upośledzonych umysłowo, ale czy aby komuniści nie są upośledzeni umysłowo?

Jakość nagrać idzie w górę, budujemy nowy komunizm i ABW nic mu nie zrobi, chociaż śledzić go zawsze może. Na propsy można mu zaliczyć nagrywanie z salonu, a nie z kibla. Widz już nie musi się zastanawiać czy tow. Michau się zastanawia czy ma zatwardzenie i nie może zrobić klocka.

Atrás
Top Abajo